Kreativ copywriter sökes

Spinn erbjuder vikariat till en nyfiken och kreativ copywriter som kan förstärka vårt härliga kreatörsteam ytterligare. För att trivas på Spinn bör du vara en avslappnat social, sprudlande glad och prestigelös prick som gillar att hänga med ett likasinnat gäng och en larvigt gullig byråhund om dagarna.

Rent arbetsmässigt tänker vi att du jobbat några år på byrå och brinner lika mycket för att ta fram starka kreativa idéer och det dagliga hantverket, som för att ditt jobb faktiskt gör skillnad för dina kunders affär. Du är van vid att jobba kanaloberoende i ett högt tempo, med stora kunder och varumärken. Vi ser gärna att du har vana att tänka såväl taktiskt och säljdrivande som strategiskt och varumärkesbyggande. Vi tar för givet att du även älskar att sälja in dina grymma idéer när det är dags för presentation.

 Din profil
– Har minst tre års erfarenhet som copywriter från kommunikationsbyrå eller inhouse
– Har erfarenhet av marknadsföring inom retail och/eller FMCG
– Är van vid att konceptualisera kampanjer och produktlanseringar
– Kan utveckla innehåll för e-tail, retail, sociala medier såväl som mer traditionella kommunikationskanaler
– Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift
– Har relevant utbildning från exempelvis Forsbergs

Tjänsten är ett vikariat på minst 3 månader med möjlighet till förlängning, avser halvtid och tillsätts omgående.

Om Spinn
Spinn är en shopper marketingbyrå med spetskompetens inom kommersiell kreativitet. Vi skapar kreativ kommunikation för att uppnå våra kunders mål, såväl inom retail som e-tail.

Vi är ett gäng på ca 20 personer i helt nyrenoverade lokaler i Vasastan. Vi jobbar med starka, välkända varumärken på både nationell och nordisk nivå. Några av dessa är Loka, Bausch & Lomb, Systembolaget, SJ och Wasabröd.

Ansök genom att maila ditt CV och personligt brev till jobb@spinn.se med ämnesraden copywriter, så snart som möjligt.